XXL Winkel met verschillende afdelingen

Magna Music is een zeer grote (XXL) winkel met verschillende ruime winkels/afdelingen onder één dak!
Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten met een persoonlijke benadering voor advies, verkoop en reparatie.

Blaasinstrumenten afdeling

In de showroom staat de muzikant versteld van het gigantische aanbod van verschillende  tweedehands, vintage en nieuwe blaasinstrumenten. De bijzondere collectie biedt de beginnende alsmede de doorgewinterde muzikant een zeer ruim assortiment. In het eigen blaasinstrumenten- atelier worden alle instrumenten vakkundig voor u onderhouden, gerepareerd en zo nodig gereviseerd.

Klassieke gitaar afdeling

Bekijk en beluister onze een collectie klassieke / Spaanse gitaren van eenvoudige starter t/m hoogwaardige concert gitaren.

Specialisten gitaar afdeling

Steelstring gitaar afdeling

Check out onze western gitaar afdeling. Als premium Martin en Taylor dealer ontbreken hier ook de custom shop en high end gitaren niet.

Specialisten gitaar afdeling

Electrische gitaar afdeling

In onze Fender Custom Lounge kun je ongestoord onze met zorg geselecteerde (bas-)gitaren proberen en beluisteren.

Specialisten gitaar afdeling

Piano / Vleugel afdeling

Ook voor een digitale piano kun je bij ons terecht! Kom op het gemak eens een Roland, Yamaha, Medeli of Kawai vergelijken en ervaar het verschil zelf!

Slagwerk afdeling

“Ongelooflijk’, “gigantisch”… Zomaar even wat uitspraken van klanten.
Onze slagwerkafdeling: een walhalla voor de drummer.
De “real drummers world” toont akoestische en elektronische drums, percussie en veel heel veel accessoires en klein percussie, met deskundig advies. Meer dan 40 akoestische en digitale drumstellen staan voor u opgesteld.
De zeer ruime collectie bekkens, snares, trommen, statieven, etc. zal iedere drummer doen watertanden.
Onze slagwerkspecialisten hebben een rijke ervaring en kennis die u zeker van pas zal komen om eenvoudig uw weg te vinden in deze overdonderende hoeveelheid.

Geluid afdeling

Alles voor de thuis-studio en het kleine / grote podium: mixers; monitors; speakers; statieven; masterkeyboards; audiointerfaces; studiomicrofoons; recording; studiomonitors; koptelefoons; kabels; 19″ cases