Piano kopen in Breda

Ben je op zoek naar een winkel in Breda waar je een kwalitatieve piano kunt kopen? Magna Music is gelegen in Roosendaal nabij Breda en beschikt over een ruim aanbod van piano’s. Onze pianowinkel nabij Breda heeft enorm veel te bieden. Onze piano’s zijn beschikbaar van diverse merken en in diverse designs. Wij bieden onder andere piano’s van de merken Kawai, Lindbergh, Steinbeck, Petrof, Niendorf en Otto Meister. Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze webshop of kom een piano bekijken in onze showroom nabij Breda.

Welke piano past bij jou?

Een piano kopen is heel persoonlijk. De keuze voor piano hangt af van het uiterlijk (zoals de kleur), je budget, de keuze voor een akoestische of digitale piano en het klankkarakter. Het grootste verschil is te zien aan de buitenkant, maar het is ook heel persoonlijk welk klankkarakter of type toetsaanslag bij jou past. Dat hangt af van jouw speelspijl. In de webshop kun je op budget, merk en conditie filteren. Voor advies op maat kun je contact opnemen met een van onze experts of langskomen in onze showroom.

Ervaar onze piano’s

Heb jij jouw oog laten vallen op een piano uit de collectie van Magna Music? Wanneer je langskomt in onze winkel nabij Breda, kun je de piano eerst testen. Op deze manier weet je zeker dat je een piano koopt met een mooi klankgeluid. Onze medewerkers in onze winkel adviseren al onze klanten graag. In onze collectie vind je zowel nieuwe als tweedehands piano’s, altijd aantrekkelijk geprijsd en van de beste kwaliteit.

Neem contact op

Heb je vragen over ons aanbod of een vraag over een specifieke piano? Kom gerust langs in onze winkel nabij Breda of neem contact met ons op via 0165 545 824 of door te mailen naar info@magnamusic.nl. Wij helpen je graag!

Piano kopen in Breda