Akoestische Bas Gitaar

Akoestische Bas Gitaar >

Enig resultaat

Per Pagina:

Fender CB60SCE NAT WN

Met Fishman Pickup

van:  319,99
voor:  295,-
Levertijd op aanvraagInformeer naar de levertijd

Fender CB60SCE NAT WN

Met Fishman Pickup

Artikelnummer: 18224 Categorieën: , , Kleur: Natural
van:  319,99
voor:  295,-

Akoestische basgitaar kopen

Wil je een akoestische basgitaar kopen? Dan ben je bij Magna Music op de juiste plek. Wij hebben een eigen voorraad akoestische basgitaren die zowel online als in de muziekwinkel in Roosendaal beschikbaar zijn. Kom eens langs in onze showroom en probeer de verschillende akoestische basgitaren uit. Zo kom je erachter hoe de basgitaren klinken en welk model het beste bij je past. Er is geen betere manier om een akoestische basgitaar te kopen.

Wat is een akoestische basgitaar?

Akoestische basgitaren hebben een klankkast en hoeven niet versterkt te worden. Dit in tegenstelling tot de elektrische basgitaar. Je kunt een akoestische basgitaar zo oppakken en bespelen. De basgitaar heeft 4 snaren en de klankkast is hol met minimaal één klankgat. Hierbij geldt, hoe groter de klankkast, hoe luider het geluid klinkt. Uit de klankkast komt een mild, volwaardig geluid. Perfect voor een rustige setting, zoals thuis of bij een kampvuur. Het is verstandig om te kiezen voor een elektrische basgitaar als je met anderen muziek maakt of optreedt voor publiek.

Meerdere afdelingen onder één dak

Magna Music kent maar liefst acht verschillende afdelingen, allemaal onder één dak. Iedere afdeling heeft zijn eigen specialisten die je graag persoonlijk te woord staan voor advies. Loop gerust naar binnen en test in een rustige omgeving je nieuwe akoestische basgitaar. Wil je vrijblijvend persoonlijk advies ontvangen van één van onze experts? Neem direct contact met ons op door te mailen naar info@magnamusic.nl of te bellen naar +31 (0)165 – 545 824. Wij helpen je graag verder.