Marching Bass Drum

Marching Bass Drum

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Marching bass drum

Wil je graag een marching bass drum kopen? Dan ben je bij Magna Music aan het juiste adres. Zit je bij een muziekvereniging, fanfare of harmonieorkest en bespeel je een slagwerk instrument? Bekijk ons aanbod bass drums op de website. Wij bieden verschillende soorten marching trommels aan van diverse merken. Er is voldoende keuze! Wil je liever de bass drums vergelijken met elkaar? Kom dan gerust langs in onze winkel in Roosendaal. Hier vind je 8 afdelingen onder één dak waar je alle instrumenten zelf kunt ervaren. Bovendien helpen onze vriendelijke specialisten je graag verder bij de keuze tussen een van de marching bass drums. Heb je al een keuze gemaakt? Plaats dan direct een bestelling in onze webshop.

 

Bass drum kopen

Bij Magna Music kun je snel en eenvoudig een bass drum kopen. In een orkest zijn de snare drum, de bass drum en bekkens de meest bespeelde instrumenten. Wij hebben alle instrumenten op voorraad en kunnen deze snel leveren. De bass drum vormt de basis van elke marching band. Ze moeten voldoende geluid produceren die diep, kort en helder moeten klinken. Tegelijkertijd moet de gebruiker het instrument kunnen bespelen terwijl hij of zij in beweging is. Hiervoor vind je ook diverse accessoires in onze webshop. Je kunt hierbij denken aan koffers, draagtassen en draagframes. Kortom, bij Magna Music vind je een compleet assortiment muziekinstrumenten.

 

Een professioneel advies van Magna Music

Een bass drum bestel je zonder zorgen in onze webshop. Ben jij al helemaal overtuigd van het juiste instrument met bijbehorende accessoires? Plaats dan direct je bestelling. Weet je nog niet helemaal zeker welk instrument goed bij jou past? Neem dan contact op met onze muziekexperts, ze voorzien je graag van een professioneel advies. Je hebt tevens de mogelijkheid om langs te komen in ons Muziekcentrum in Roosendaal voor een optimale belevenis. In onze winkel heb je de optie om alle bass drums uit te proberen in één van onze testruimtes. Wil je een afspraak maken of vrijblijvend een vraag stellen? Neem dan contact op via de contactpagina of bel naar +31 (0)165 – 545 824.