Djembee

Djembee

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Djembe kopen

Wil je graag een djembé kopen, maar weet je nog niet precies welke het beste bij je past? Dan zit je bij Magna Music goed! We hebben een ruim aanbod van slagwerkinstrumenten, zodat er altijd wel een instrument is dat aansluit op je wensen. Er is bij ons keuze uit diverse djembés van verschillende merken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een handgemaakte trommel afkomstig uit Ghana, of ga je toch liever voor een instrument van kunststof? Merken die we regelmatig verkopen zijn onder andere Jala en Nino. Je kunt jouw favoriete instrument direct online bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom in Roosendaal om te kijken welk geluid het beste bij je past.
 

Over de djembé

De djembé wordt ook wel een vaastrommel genoemd en is het meest bekende traditionele muziekinstrument uit Afrika. De vaastrommel werd vroeger veel gebruikt om te communiceren, omdat het geluid kilometers verderop nog te horen is. Het percussie instrument wordt gemaakt van één stuk hout of kunststof, waarbij aan de bovenkant een aantal geringde metalen bladen worden bevestigd. Deze metalen bladen trillen mee bij een slag op het vel en creëren een fantastisch geluid. Het kopen van een djembé kan soms nog best lastig zijn, omdat er een duidelijk verschil zit tussen de verschillende soorten trommels. Zorg ervoor dat je je daarom goed oriënteert voor de aanschaf van jouw percussie instrument.
 

Kom eerst testen

In onze winkel in Roosendaal vind je diverse specialisten die je kunnen adviseren bij de aanschaf van een djembé. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete instrument eerst te testen, zodat je zeker weet dat je een djembé koopt die aansluit op al je wensen. Wanneer het niet mogelijk is om langs te komen, kun je jouw djembé eenvoudig online bestellen of contact met ons opnemen. Je kunt contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar 0165-545824. We denken graag met je mee!