Keyboard MIDI

Keyboard MIDI >

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Midi keyboard kopen

Ben je op zoek naar een midi keyboard? Dit is een elektronisch toetsinstrument dat lijkt op een gewoon keyboard, maar net iets anders werkt. Bij Magna Music hebben we een ruim aanbod toetsinstrumenten van diverse merken. Je kunt het volledige assortiment online bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze winkel in Roosendaal. Onze specialisten adviseren je graag bij de aankoop van een midi keyboard.

Hoe werkt een midi keyboard?

Een midi keyboard genereert zelf geen geluid, maar zet de muziekstukken die je speelt om naar MDI data. De software op je computer of laptop vertaalt deze vervolgens naar geluid. Het kopen van een midi keyboard brengt veel voordelen met zich mee. Het geeft je meer mogelijkheden en muzikale vrijheid dan een gewoon keyboard. Als producer hoef je de muis en het toetsenbord niet meer te gebruiken om melodieën in je muzieksoftware te programmeren. En als toetsenist heb je een oneindig aantal geluiden om mee te spelen. Wil je liever afwisselen tussen geluiden van diverse instrumenten? Selecteer een ander instrument als software plug-in en je midi keyboard klinkt ineens als een compleet ander instrument!

Vraag advies

Bij Magna Music hebben we een brede collectie aan nieuwe en tweedehands toetsinstrumenten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse geluidaccessoires voor jouw midi keyboard. Het verschil tussen keyboards kan best groot zijn, daarom is het van belang om goed te bedenken wat jij zoekt in een muziekinstrument. In onze winkel is altijd een specialist aanwezig die jou hierin kan adviseren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een instrument eerst uit te proberen voordat je deze koopt. Zo weet je zeker dat je een midi keyboard vindt met de juiste klank!  Kom gerust bij ons langs of bel ons op +31 (0)165 – 545 824 voor meer informatie. We helpen je graag!